Mail: elin@elinstahre.se 070-252 30 37

familjefotografering

När fotade du hela familjen sist?


Är du som jag och har mest bilder på barnen i mobilen eller på sin höjd barnen tillsammans med pappan? Glöm inte bort att faktiskt själv vara med på bild oavsett hur jobbigt det kan kännas. En dag kommer dessa bilder på er tillsammans vara de mest betydelsefulla som finns!

Under samtliga fotograferingar finns tid för både familjebilder och syskonbilder. Har ni äldre barn eller inte vill ha fokus på minstingen? Då är denna fotografering något för er!

Sommartid maj-september går det även att boka en utomhusfotografering!

Investera i bilder!


Ni bokar en timme i studion där vi har gott om tid för bilder med stor variation och klädbyten. Självklart är även syskon och hela familjen välkommen!

Priset är indelat i två steg för att ni ska kunna få full valfrihet och helt utan köptvång. För varför binda upp sig på ett paketpris med bilder vi inte har tagit? Välj de bilder ni vill köpa när ni sett resultatet istället!

Steg 1 

Fotografering i studion 950kr 

Fotografering utomhus på utvald plats 950kr 

De bilder ni vill köpa väljer ni sedan under bildvisningen någon vecka senare och det ingår inga bilder (digitalt eller tavlor) i fotoavgiften. Ungefär 30 unika bilder brukar finnas i visningsgalleriet.

Steg 2

Välj de bilder tycker om och i vilken form ni vill ha dem!

Digitala paket (högupplösta att printa själv)  från 3500kr (5 bilder 3500kr, 10 bilder 5000kr, 15 bilder 6500kr osv.)

Mindre tavlor till hyllan/väggen inkl ram från 690kr

Större tavlor till väggen med standardram från 2400kr

Artblockmoduler till väggen från 4120kr

Album från 2800kr

Hela prislistan med samtliga storlekar och valmöjligheter fås vid mejlkontakt. Naturligtvis finns alla produkter i studion där ni får kika och klämma innan ni bestämmer er