Mail: elin@elinstahre.se 070-252 30 37

Nyföddfotografering i Jönköping

Är väntan snart över?


Den första tiden tillsammans är fylld av känslor och kärlek till det lilla barnet. Att fånga den nyfödda bebisen på bild är något alldeles extra. Det perfekta lilla ansiktet, de små fingrarna och den lilla kroppen i dina armar blir värdefulla minnen för både ert barn och för hela familjen. De bilder vi tar under er nyföddfotografering får er att återuppleva den första tiden tillsammans, den tid i livet då ditt barn faktiskt fick plats i dina händer!

Boka er tid redan under graviditeten för att säkerställa att få en plats. Min kalender är ofta fullbokad 4 veckor i förväg och jag kan bara ta emot ett begränsat antal nyfödda bebisar varje vecka. När ni vet det datum barnet förväntas komma kan vi preliminärboka en tid. Du betalar bokningsavgift och är sedan garanterad en plats. Vi bokar ett preliminärt datum i kalendern men ändrar naturligtvis datumet om bebisen skulle titta ut tidigare eller dröjer längre än väntat.

 

Den bästa tiden att fotografera nyfödda är när bebisen är 2-3 veckor gammal. Vid denna ålder sover bebisen väldigt mycket och är fortfarande kvar i fosterställning med armar och ben nära kroppen. Detta underlättar och gör det möjligt att placera barnet bekvämt och säkert i olika populära sovposer.

  • ''Vi kände oss väldigt trygga med att lämna vår dotter till Elin när vi kom till studion. Vi älskar de bilder vi fick och fascineras fortfarande över hennes otroliga tålamod och sinne för detaljer. TACK! ''

    Linnea S
slider-elinstahre-fotograf-jonkoping-barn-nyfodd-bebis
fotograf-elinstahre-nyfodd-bebis (2)

UNDER FOTOGRAFERINGEN


Efter några omvälvande dygn hemma och med troligtvis få timmars sömn,  kan ni komma hit och slappna av i soffan medan jag fotar. Jag tar hand om er lilla bebis på ett tryggt och säkert sätt och ser till att ni får fantastiska bilder att njuta av under lång lång tid framöver.

När ni anländer är studion förberedd med fotostationer unikt stylade för er bebis med färg och form efter ert önskemål. Studion är även uppvärmd till behaglig temperatur för er lilla bebis så att det ska underlätta att komma till ro.

Naturligtvis sker allt under största försiktighet med stort säkerhetstänk. På många av de bilder ni ser har föräldrars stöttande händer redigerats bort i efterhand. Jag har många års erfarenhet inom nyföddfotografering och gått flertalet kurser för välrenommerade nyföddfotografer från hela världen. Ert barn är det finaste ni har och är i trygga händer!

I studion hittar ni mängder med olika rekvisita i form av små korgar, skålar, hinkar och filtar. Allt är noga utvalt för att passa de allra minsta bebisarna i storlek och form. Detta kombinerar vi sedan med små filtar, hårband och sjalar i mängder av valbara färger.

Ni får självklart vara med och välja vad ni gillar bäst för att få de bilder ni önskar. Allt som vi behöver för er nyföddfotografering finns i studion så det enda ni behöver ta med er när ni kommer är er lilla bebis!

  • ''Den bästa investeringen vi gjort är att låta Elin fota vår nyfödda son. De bilder hon tog är helt fantastiska och kommer vara det finaste vi har som minne från den första tiden.''

    Sara & Jesper

Investering


Priset är indelat i två steg för att ni ska kunna få full valfrihet och helt utan köptvång. För varför binda upp sig på ett paketpris med bilder vi inte har tagit? Välj de bilder ni vill köpa när ni sett resultatet istället!

Steg 1 

Pris för fotografering 1500kr (ca 2-3 h i studion) Varav 500kr är bokningsavgift och betalas vid bokning.

De bilder ni vill köpa väljer ni sedan under bildvisningen någon vecka senare och det ingår inga bilder (digitalt eller tavlor) i fotoavgiften. Ungefär 30 unika bilder brukar finnas i visningsgalleriet.

Steg 2

Välj de bilder tycker om och i vilken form ni vill ha dem!

Digitala paket (högupplösta att printa själv)  från 3500kr (5 bilder 3500kr, 10 bilder 5000kr, 15 bilder 6500kr osv.)

Mindre tavlor till hyllan/väggen inkl ram från 690kr

Större tavlor till väggen med standardram från 2400kr

Artblockmoduler till väggen från 4120kr

Album från 2800kr

Hela prislistan med samtliga storlekar och valmöjligheter fås vid mejlkontakt. Naturligtvis finns alla produkter i studion där ni får kika och klämma innan ni bestämmer er

Reservera er plats

    GALLERI