NYFÖDDFOTOGRAFERING
NYFÖDDFOTOGRAF I JÖNKÖPING

Välkomna er lilla bebis till världen

Finns det något finare än ett nyfött litet barn? Allt så litet men ändå helt perfekt skapat till en liten individ. Den första minnesvärda tiden är en känslomässig karusell som rusar förbi. Ni kommer vilja återvända till tiden när ert barn var som allra minst, när barnet fortfarande föredrog att sova med armar och ben tätt kring kroppen så som i magen. Tiden där ni kunde i timmar sitta och studera alla små detaljer på ert barn.

Tyvärr går det inte att stanna tiden men jag kan hjälpa er att fånga tiden på bild så att ni kan se tillbaka till den första tiden med ert barn om och om igen. Är det en fotografering du ska göra under barnets liv så är det en nyföddfotografering! 

Jag har fotat hundratals nyfödda bebisar och har haft tre egna. Jag behandlar alla med lika stor omsorg och kärlek som om det vore mitt eget barn och kan många knep för att få en liten bebis avslappnad. Upplevelsen i studion ska vara en mysig och stressfri vistelse där det finns gott om tid för att mata barnet och byta blöjor vid behov. Som flerfaldig Svensk mästare i nyföddfotografering kan jag garantera er unika bilder ni inte hittar någon annanstans!  

nyfoddfotografering-newborn-elinstahre-jonkoping-habo-bebisbilder.jpg

Så går det till

01. Bokning och förberedelser

Boka gärna tidigt för att bli garanterad en plats. Tyvärr får jag säga nej ibland för att kalendern är full. Vid bokning sätter jag en preliminär tid ca 14 dagar efter BF. När bebisen kommit hör ni av er, gärna inom 48 h, så att vi kan bekräfta tiden eller se om den behöver justeras. Kommer bebisen tidigare eller senare än beräknat kan det vara en fördel att flytta tiden ibland. 

När du bokat din plats får du mer information kring klädval, vad du kan ta med dig och hur din fotografering kommer gå till.

02. Fotografering

När du anländer är studion förberedd och värmefläktar står framme. Den lilla bebisen gillar inte att frysa så all fotografering sker nära värmefläktar. Ni får gott om tid att mata och sköta om er lilla bebis under hela fotograferingen. 

Bilder tas både på bebisen ensam och på er som familj. Naturligtvis är även syskon välkomna men meddela gärna detta vid bokning så att jag kan avsätta tid för det. 

03. Bildvisning

Efter fotograferingen bokar vi en ny tid för bildvisning. Du kan välja mellan ett digitalt möte på zoom eller att ses på plats i studion där du även kan se alla tavlor, album osv. Det är under bildvisningen du väljer de bilder du önskar köpa och i vilken form. Som digitala paket eller vill du hellre samla dina bilder i en fotobok?

Visningen brukar ske 1-2 veckor efter din fotografering. 

04. Leverans

Digitala bilder levereras normalt 1-2 veckor efter betalning. Tavlor och album har en levereranstid på 2-6 veckor.

Investering

Pris sker i två steg! Välj fotografering, välj sedan det paket med digitala bilder eller de produkter du önskar köpa efter fotograferingen! 

nyfoddfotografering-newborn-elinstahre-jonkoping-habo-bebisbilder

Nyföddfotografering

Fotas när bebisen är mellan 10-21 dagar  

Fotograferingen tar 2-3 h

Allt vi behöver till bebisen finns i studion

Personlig bildvisning i studion eller via zoom där du väljer de bilder du vill köpa från din fotografering. 

Bilder ingår INTE i fotoavgiften! 

1500 kr

Boka även nyföddfotografering och få rabatt på fotoavgifterna!

Välj dina bilder

Hos mig bokar du inte upp något paket där du tvingas betala för bilder som inte är tagna, du väljer först under bildvisningen när du sett resultatet! 

Digitala paket 

5 bilder 3500kr, 10 bilder 5000kr, 15 bilder 6500 kr

Produkter

Tavlor till hyllan 18×24 cm – 690 kr inkl ram

Tavlor till väggen 40×50 cm – 1800 kr utan ram

Collagetavlor – från 2200 kr utan ram

Artblockserier  – från 2900 kr

Fotoböcker – från 5900 kr

Hela prislistan med alla storlekar fås vid bokningsförfrågan!

nyfoddfotografering-newborn-elinstahre-jonkoping-habo-bebisbilder3
nyfoddfotografering-newborn-elinstahre-jonkoping-habo-bebisbilder5

PAKETPRIS

Boka både gravid och nyföddfotografering till specialpris på fotoavgifterna! 

1700 kr

Ordinarie pris 2450 kr. Bilder köper ni separat!

FRÅN MAGE TILL BEBIS

Det populäraste paketet! 

  • Gravidfotografering
  • Nyföddfotografering
  • Välj mellan 6-9 mån eller 1 års fotografering 

2200 kr

Ordinarie pris 3400 kr. Bilder köper ni separat!

Frågor och svar

Så fort du vet att du vill göra en nyföddfotografering! De flesta blivande mammor bokar sin tid efter rutinultraljudet vid 20 veckor. 

Fotograferingen sker sedan när bebisen är runt 1-3 veckor gammal.

Självklart ska hela familjen vara med på bild! Tiden med det nya barnet är ju för er alla. Vi hinner med både ensamma bilder på bebisen, syskonbilder, enskilda på föräldrarna med bebisen och på er alla tillsammans.

Det finns ett 10 tal olika klänningar i ljusa färger och dämpade material som passar fint till familjebilderna. Om du vill ta med dig egna kläder så rekommenderar jag något ljust och enfärgat upptill. Vitt och jordnära toner gör sig fint på bild tillsammans med en bebis. 

Till pappa kan en vit topp eller vit skjorta bli fint. Syskon kan också ha något matchande och ljust på sig, gärna med kort ärm. 

Era händer kommer syns på många bilder så se över naglarna kvällen innan! Om du vill ha målade naglar på bild så välj en neutral färg som inte stjäl fokus från bebisen. 

När ni anländer har jag förberett olika stationer med rekvisita och filtar där bebisen kommer fotas. Hela fotograferingen förväntas ta 2-3 h beroende på hur många matpauser vi behöver för en nöjd och glad bebis.

De flesta bebisar kommer faktiskt inte på sitt BF datum. När ni bokat en tid så håller jag även några tider öppna ifall er bebis kommer mycket tidigare eller senare än förväntat. Fotograferingen sker med fördel när bebisen är 1-3 veckor gammal. 

De flesta bebisar är upprörda på ett eller annat sätt minst en gång under fotograferingen och det är helt okej och fullt normalt. Oftast när det börjar kännas tomt i magen eller om blöjan behöver bytas. Om bebisen är orolig pausar vi naturligtvis och tillgodoser behoven för att bebisen ska bli glad igen. 

Jag har lång erfarenhet av att fota nyfödda bebisar och har många knep för att få bebisen att slappna av och somna. Så om det händer, då tar vi det lugnt bara och väntar ut! 

 

Kontakta mig här