Mail: elin@elinstahre.se 070-252 30 37

Fotografering under det första året


Tänk så mycket som händer det första året i ert barns liv! Från liten och sladdrig till en busig individ med spring i benen på bara några månader. Glöm inte att bevara denna underbara tid på bilder som kan hålla minnet vid liv. Dessutom en fantastisk gåva till barnet att bära med sig genom livet!

Vilken ålder vill ni fånga på bild? Läs mer här nedan om de olika fototiderna som lämpar sig bra att fotografera.

3-4 månader


Missade ni nyföddbilder men ändå vill ha bilder från den första bebistiden? Då är 3-4 månaders ålder perfekt för er när bebisen lärt sig att ligga på mage! En mysig ålder med stor dos bebisutseende kombinerat med nyfikna ögon och små söta leenden.

Fotograferingen anpassas efter vad er bebis klarar av och orkar med tid för pauser.

bebisfotografering-fotograf-uppsala-jonkoping-elin stahre-barnfotograf3
nyfodd-fotograf-jonkoping-elinstahre-bebis
elinstahre-fotograf-barnfotograf-familj-bebis

Halvårsfotografering


Kring halvåret kan ert barn ofta sitta själv och är sådär löjligt lättroad och charmig. En underbar ålder att föreviga på bild! På kort tid hinner vi få en hel serie av bilder där vi varierar att sitta, ligga på mage och på rygg lekandes med fötterna. Alla milstolpar på samma gång i utvecklingskurvan!

barnfotograf-bebisbilder-jonkoping-elinstahre

1 års fotografering


Den första födelsedagen närmar sig och det är dags för den klassiska 1 års fotograferingen! En viktig målstolpe i ert barns liv och det har hänt massor under året i utveckling. Kanske har ert barn vågat ta sina första steg själv eller går kring möbler och ska undersöka allt i sin väg.

Fotograferingen varieras med olika rekvisita anpassat efter de mindre barnen och det finns tid för flera klädbyten. Vill ni unna er en extra upplevelse och ett roligt minne så rekommenderar jag verkligen populära smash the cake som avslutning! Läs mer nedan

barnfotograf-bebisbilder-jonkoping-elinstahre

smash the cake


Som extra tillval under 1 års fotograferingen finns smash the cake! När vi är färdiga med de klassiska porträtten dukar vi fram till kalas med ballonger, vimpel och egen tårta i valfri färg. Tårtan ingår såklart i priset och även städning efteråt, för kladdigt brukar det kunna bli. Ett oförglömligt minne och supergulliga bilder!

smash-the-cake-jonkoping-elinstahre-1arsfotografering-fotograf
elinstahre-smash-the-cake-fotograf-jonkoping
elinstahre-smash-the-cake-fotograf-jonkoping
smash-the-cake-jonkoping-elinstahre-1arsfotografering-bebisbilder-fotograf (1)
elinstahre-smash-the-cake-fotograf-jonkoping
smash-the-cake-jonkoping-elinstahre-1arsfotografering-bebisbilder-fotograf

Vad kostar det?


Ni bokar en timme i studion där vi har gott om tid för bilder med stor variation och klädbyten. Självklart är även syskon och hela familjen välkommen!

Priset är indelat i två steg för att ni ska kunna få full valfrihet och helt utan köptvång. För varför binda upp sig på ett paketpris med bilder vi inte har tagit? Välj de bilder ni vill köpa när ni sett resultatet istället!

Steg 1 

Pris för fotografering 950kr (gäller barn 3mån och uppåt)

Fotografering med smash the cake, inkl tårta 1300kr

De bilder ni vill köpa väljer ni sedan under bildvisningen någon vecka senare och det ingår inga bilder (digitalt eller tavlor) i fotoavgiften. Ungefär 30 unika bilder brukar finnas i visningsgalleriet.

Steg 2

Välj de bilder tycker om och i vilken form ni vill ha dem!

Digitala paket (högupplösta att printa själv)  från 3500kr (5 bilder 3500kr, 10 bilder 5000kr, 15 bilder 6500kr osv.)

Mindre tavlor till hyllan/väggen inkl ram från 690kr

Större tavlor till väggen med standardram från 2400kr

Artblockmoduler till väggen från 4120kr

Album från 2800kr

Hela prislistan med samtliga storlekar och valmöjligheter fås vid mejlkontakt. Naturligtvis finns alla produkter i studion där ni får kika och klämma innan ni bestämmer er