BRÖLLOPSFOTOGRAF I JÖNKÖPING

Redo för bröllop i Jönköping?

Tänk om ni vetat första gången ni träffades att ni idag planerar för bröllop! Ringen ska på och dagen måste självklart dokumenteras på bild. Inte bara för er skull utan för att även nästa generation ska kunna få uppleva er stora dag. 

Med över 11 års erfarenhet av att fotografera just bröllop kommer jag guida er genom fotograferingen. Jag är sällan tyst, har massor att prata om, lite halvdålig humor och full av energi som räcker hela dagen. Ni ska ju minnas er dag som rolig och härlig, jag kommer göra allt för att det blir en rolig stund vi spenderar tillsammans under er fotografering. 

Min stil är naturlig och färgäkta. Inga konstiga nyanser, redigeringar eller färgtoner som kanske är trendiga under en kort period. Mina bilder speglar verkligheten, precis så som ni är och så som platsen ser ut. 

 

brollopsfotograf-elinstahre-jonkoping--fotograf-smaland-brollopsfotografering-habo

Naturligt och avslappnat

Sättet att fota bröllop har förändrats över tid. Ni har säkert sett de uppställda stela studiobilderna från den äldre generationens bröllop? Idag har vi lämnat dessa bilder och fotar mer dokumentärt istället. För bröllop är ju så mycket mer än bara ett porträtt! Det är en känsla i detaljerna, gästerna, era blickar och alla dagens händelser. Självklart tar vi vanliga porträtt också, fast på ett mer avslappnat sätt! 

Under porträttdelen får ni tydliga direktioner så att ni kan slappna av och känna er bekväma. Under resten av dagen är jag mer ”flugan på väggen” som följer med och fotar allt jag ser under ceremonin och middagen. 

Naturligtvis fotar jag alla brudpar! Oavsett hur du du gifter dig eller med vem är du mer än välkommen. Kärlek är Kärlek! 

Bröllopsfotograf bara i jönköping?

Nejdå, jag har körkort och fotar gärna på andra platser också om ni vill ta med mig dit (dock inte enbart för porträtten). Jag utgår från Jönköping men fotar lika gärna i övriga delar av Småland, Västra götaland, Göteborg osv. 

brollopsfotograf-elinstahre-habo-jonkoping--fotograf-smaland-brollopsfotografering-

Investering

.01

För er som tycker porträtten är viktigast! 

Kan endast bokas i Jönköping.

 • 1,5 h fotografering
 • Alla bilder digitalt

8 000 kr

.02

Porträtt och vigsel med efterföljande gratulationer på kyrkbacken.

 • 3 h fotografering
 • Alla bilder digitalt
 • 500 kr printcheck
 

15 000 kr

.03

Här hinner vi fota både porträtt, vigsel, gratulationer och en bit in på middagen eller om ni hellre fotar slutet av förberedelserna. 

 • 5 h fotografering
 • Alla bilder digitalt
 •  1000 kr printcheck

25 000 kr

.04

Heldagspaketet! Här börjar vi med förberedelser och avslutar med tårtan. Jag är med er under alla viktiga moment under dagen.

 • 10 h fotografering
 • Alla bilder digitalt
 • 1500 kr printcheck

39 000 kr