Mail: elin@elinstahre.se 070-252 30 37

Gravidfotografering

Där inne i magen ligger din bebis, så liten och fortfarande inte redo för världen utanför. Men redan nu har ni skapat ett nära och livslångt band till varandra. Barnet finner trygghet i dina hjärtslag och lyssnar när du pratar. Visste du att barnet hör dig redan i vecka 15?

För många känns väntan oändlig, veckorna går oerhört sakta. Men när bebisen väl har kommit glömmer du snabbt bort hur stor och fin mage du hade. Under en gravidfotografering fångar vi kärleken till det ofödda barnet där du och magen är i fokus. Naturligtvis är även din partner och eventuella syskon till barnet välkomna. Välj mellan att bli fotograferad i studiomiljö eller ute i naturen.

I min studio finns all utrustning vi behöver för att skapa fantastiska bilder som får dig att minnas tillbaka till varje spark och den där tiden full av längtan till ditt barn. Jag guidar er genom poser och gör allt för att ni ska vara bekväma framför kameran och ha en rolig stund. Oavsett om du väljer studio eller utomhus kring Jönköping så finns det ett 10 tal klänningar i olika storlek som är exklusivt sydda enbart för gravidfotograferingar att låna.

Mellan vecka 30-35 är en bra tid att boka din gravidfotografering till. Då är magen rund och fin och du mår förhoppningsvis bra och är fortfarande pigg och rörlig.

Vad kostar det?


En gravidfotografering kostar 950 kr. I priset ingår upp till en timmes fotografering, lån av gravidklänningar och ni väljer själv om fotograferingen ska ske i studio eller utomhus kring Jönköping. De bilder och produkter ni tycker om köper ni sedan efter gällande prislista. Digitala bilder eller produkter ingår INTE i fotoavgiften

Bokar ni en gravidfotografering så får ni dessutom 50% rabatt på nyföddfotografering!

GALLERI

Please authorize with your Instagram account here