Mail: elin@elinstahre.se 070-252 30 37

Gravidfotografering

Där inne i magen ligger din bebis, så liten och fortfarande inte redo för världen utanför. Men redan nu har ni skapat ett nära och livslångt band till varandra. Barnet finner trygghet i dina hjärtslag och lyssnar när du pratar. Visste du att barnet hör dig redan i vecka 15?

För många känns väntan oändlig, veckorna går oerhört sakta. Men när bebisen väl har kommit glömmer du snabbt bort hur stor och fin mage du hade. Under en gravidfotografering fångar vi kärleken till det ofödda barnet där du och magen är i fokus. Naturligtvis är även din partner och eventuella syskon till barnet välkomna.

I min studio finns all utrustning vi behöver för att skapa fantastiska bilder som får dig att minnas tillbaka till varje spark och den där tiden full av längtan till ditt barn. Jag guidar er genom poser och gör allt för att ni ska vara bekväma framför kameran och ha en rolig stund. Oavsett om du väljer studio eller utomhus kring Jönköping så finns det ett 30 tal klänningar i olika storlek som är exklusivt sydda enbart för gravidfotograferingar att låna.

Mellan vecka 30-35 är en bra tid att boka din gravidfotografering till. Då är magen rund och fin och du mår förhoppningsvis bra och är fortfarande pigg och rörlig.

gravid-fotograf-gravidbilder-jonkoping-elinstahre- (13)
gravid-fotograf-gravidbilder-jonkoping-elinstahre- (13)

Vad kostar det?


Ni bokar en timme i studion där vi har gott om tid för bilder med stor variation och klädbyten. Självklart är även syskon och hela familjen välkommen!

Priset är indelat i två steg för att ni ska kunna få full valfrihet och helt utan köptvång. För varför binda upp sig på ett paketpris med bilder vi inte har tagit? Välj de bilder ni vill köpa när ni sett resultatet istället!

Steg 1 

Pris för gravidfotografering 950kr 

Paketpris gravid+nyfödd (gäller ej andra halvan av 2023) – 1700kr

De bilder ni vill köpa väljer ni sedan under bildvisningen någon vecka senare och det ingår inga bilder (digitalt eller tavlor) i fotoavgiften. Ungefär 30 unika bilder brukar finnas i visningsgalleriet.

Steg 2

Välj de bilder ni tycker  om och i vilken form ni vill ha dem!

Digitala paket (högupplösta att printa själv)  från 3500kr (5 bilder 3500kr, 10 bilder 5000kr, 15 bilder 6500kr osv.)

Mindre tavlor till hyllan/väggen inkl ram från 690kr

Större tavlor till väggen med standardram från 2400kr

Artblockmoduler till väggen från 4120kr

Album från 2800kr

Hela prislistan med samtliga storlekar och valmöjligheter fås vid mejlkontakt. Naturligtvis finns alla produkter i studion där ni får kika och klämma innan ni bestämmer er

GALLERI