GRAVIDFOTOGRAFERING
GRAVIDFOTOGRAF I JÖNKÖPING

Fånga det vackra i din graviditet

Flera månaders väntan sen det där strecket på stickan är snart över! Ni kommer snart vara med om det största i livet – att bli förälder till ett litet barn! Jag vet själv hur fort en graviditet går och hur fort jag faktiskt glömt bort att magen var där. Därför vill jag hjälpa er att dokumentera denna minnesvärda tid i ert liv så att ni med hjälp av bilderna kan hålla minnet vid liv.

I min studio finns en stor kollektion av designerklänningar – noga utvalda med dig i åtanke. En fantastisk garderob med klänningar som passar alla blivande mammor, allt från enkla figurnära till maffiga tylldrömmar.

Framför min kamera har jag haft hundratals blivande mammor och jag har lärt mig hur jag ska få dig att känna dig vacker, bekväm och dessutom ha roligt under fotograferingen. Jag kommer guida dig genom hela fotograferingen, berätta hur du kan stå och hur du kan röra dig för att framhäva magen på bästa sätt. Det bästa betyg jag kan få är när blivande mammor kommer till studion och är nervösa men lämnar med en härlig känsla!

gravidfotografering-jonkoping-habo-elinstahre-gravidbilder-4

Så går det till

01. Bokning och förberedelser

Boka gärna tidigt för att bli garanterad en plats. Tyvärr får jag säga nej ibland för att kalendern är full. De flesta bokar redan efter rutinultraljudet vid 20 veckor. Du får några förslag på tider och väljer den tid som passar bäst. En bra tid att fota är kring v 30-35 när magen hunnit växa till sig lite.

När du bokat din plats får du mer information kring klädval, vad du kan ta med dig och hur din fotografering kommer gå till.

02. Fotografering

När du anländer börjar vi med att välja ut 3-5 outfits från garderoben som du tycker om och vill fotas i. Naturligtvis går det bra att ha med egna kläder också eller kombinera! 

Under fotograferingen varierar vi ljussättning, bakgrunder och du får hela tiden hjälp med posering så att du kan slappna av och ha roligt! 

Naturligtvis är även din partner och eventuella syskon välkomna!

03. Bildvisning

Efter fotograferingen bokar vi en ny tid för bildvisning. Du kan välja mellan ett digitalt möte på zoom eller att ses på plats i studion där du även kan se alla tavlor, album osv. Det är under bildvisningen du väljer de bilder du önskar köpa och i vilken form. Som digitala paket eller vill du hellre samla dina bilder i en fotobok?

Visningen brukar ske 1-2 veckor efter din fotografering. 

04. Leverans

Digitala bilder levereras normalt 1-2 veckor efter betalning. Tavlor och album har en levereranstid på 2-6 veckor.

Kundgarderoben

Här ser du ett axplock av de klänningar som finns i garderoben, totalt hittar du närmare 50 olika alternativ!

Investering

Pris sker i två steg! Välj fotografering, välj sedan det paket med digitala bilder eller de produkter du önskar köpa efter fotograferingen! 

gravidfotografering-jonkoping-habo-elinstahre-gravidbilder-11

Gravidfotografering

Fotas bäst omkring v. 30-35 

Fotograferingen tar 60-90 minuter 

Tillgång till en stor kundgarderob med massor av klänningar

Personlig bildvisning i studion eller via zoom där du väljer de bilder du vill köpa från din fotografering. 

Bilder ingår INTE i fotoavgiften! 

950 kr

Boka även nyföddfotografering och få rabatt på fotoavgifterna!

Välj dina bilder

Hos mig bokar du inte upp något paket där du tvingas betala för bilder som inte är tagna, du väljer först under bildvisningen när du sett resultatet! 

Digitala paket 

5 bilder 3500kr, 10 bilder 5000kr, 15 bilder 6500 kr

Produkter

Tavlor till hyllan 18×24 cm – 690 kr inkl ram

Tavlor till väggen 40×50 cm – 1800 kr utan ram

Collagetavlor – från 2200 kr utan ram

Artblockserier  – från 2900 kr

Fotoböcker – från 5900 kr

Hela prislistan med alla storlekar fås vid bokningsförfrågan!

PAKETPRIS

Boka både gravid och nyföddfotografering till specialpris på fotoavgifterna! 

1700 kr

Ordinarie pris 2450 kr. Bilder köper ni separat!

FRÅN MAGE TILL BEBIS

Det populäraste paketet! 

  • Gravidfotografering
  • Nyföddfotografering
  • Välj mellan 6-9 mån eller 1 års fotografering 

2200 kr

Ordinarie pris 3400 kr. Bilder köper ni separat!

Frågor och svar

Så fort du vet att du vill göra en gravidfotografering! De flesta blivande mammor bokar sin tid efter rutinultraljudet vid 20 veckor. 

Fotograferingen sker sedan vid gravidvecka 30-35.

Självklart! De är ju också med på denna resa och ska såklart få vara med på bild. Vi hinner ta bilder på er tillsammans och även ensam på dig under fotograferingen. 

För att du ska slippa tänka på klädinköp så erbjuder jag en full garderob med ett 50 tal designklänningar. Det finns något för alla kroppar och smaker. 

Om du vill ha med dig något eget så rekommenderar jag förslagsvis ett par jeans som inte går att knäppa längre, en skjorta att ha öppen eller en tajt enkel klänning. 

Underkläder tar du med dig själv! Bh och trosa av mindre modell i nude är önskvärt! Likaså underkläder i både vitt och svart för att vi enkelt ska kunna gömma under de kläder du bär.

Ungefär 60-90 minuter brukar en gravidfotografering pågå. Vi börjar med att kika i garderoben när du anländer.

Ibland råkar man bli sjuk vid fel tillfälle. Jag är flexibel och oavsett anledning så flyttar vi din fotografering till ett annat datum. Jag gör inga återbetalningar men bokar såklart om till en ny dag! 

Det är nog den vanligaste meningen jag får höra och det är helt okej! Nästan ingen av de kvinnor jag fotar har stått framför kameran förut och de flesta är väldigt nervösa inför sin fotografering. 

Jag kommer guida er hela tiden hur ni kan stå, titta och ha händerna osv. Dessutom har jag svårt att sluta prata så ni kommer inte ens hinna tänka på hur nervösa ni kanske var innan.

Kontakta mig här