Mail: elin@elinstahre.se 070-252 30 37

bildvisning

BILDVISNING


Äntligen ska ni få se era bilder! Under bildvisningen går vi tillsammans igenom de bilder vi tog under er fotografering och ni väljer ut era favoriter som ni vill köpa. I vilken form ni vill ha era bilder bestämmer ni själva! Som digitala, som liten eller stor tavla eller i en fotobok? Här nedan ser ni bilder på olika produkter som finns i studion.

Här nedan finns bilder på de produkter ni hittar på prislistan!

Kika runt på väggarna hemma, mät lite ytor och prata ihop er så syns vi på visningen! =)

Förstoringar i ram


En tavla på väggen eller på hyllan är alltid synlig och fin att titta på. I studion tillverkas alla tavlor för hand, från digital fil till inramad och klar!

Varje bild får ett matt laminat som skyddar ytan och ger lång hållbarhet. Tack vare laminatet behöver man inget glas i ramen. Tavlan får istället ett väldigt matt exklusivt utseende som lyfter fram färger och motiv istället för att visa reflektioner från glaset.

Mindre tavlor till hyllan finns i storlek 18×24 och 24×30 inkl ram.
Tavlor för väggen börjar på storlek 30×30 och uppåt
Välj ram efter stil och smak från vårt breda ramsortiment


ARTBLOCK


De populära artblocken bygger samman en fin serie på väggen! Bilden monteras på en träplatta färdig med upphängning och har en avtorkningsbar yta. Välj bland färdiga moduler, sätt ihop din egna eller köp dem som fristående. Artblocken finns i många olika storlekar!


Collagetavla


En collagetavla är ett perfekt val för er som inte bara vill ha en bild på väggen utan ha mer att titta på! Flera olika designer finns redo och monteras sedan i den ram ni valt. Under bildvisningen får ni se hur ert collage kommer se ut på skärmen och vi drar runt era favorit bilder tills allt blir perfekt.


Fotoböcker


Fotoböckerna samlar alla era favoriter på samma ställe! Boken har tjocka sidor i kartong som ligger platt på bordet när boken är öppen. Många olika färger finns att välja bland samt design på omslaget. Vill ni ha barnets namn eller en bild istället?

Boken innehåller 16 bilder fördelat på 8 uppslag som start men ni kan självklart lägga till extra bilder.

Missa inte paketpriset med de digitala filerna inkluderat för endast 3000 kr extra! Ni sparar minst 3500kr


Handgjorda album


De handgjorda albumen innehåller printade bilder bakom passepartout. Albumen finns tillgängliga som dragspelsalbum och som ett mindre svart album likt dessa du själv kanske hade som liten?


Bildbox


Bildboxen innehåller dina 10 favoriter samlade i fin låda med linneomslag i beige färg. Sätt i ram, på ett litet staffli, ge bort eller förvara dem i lådan!


RAMAR


I studion finns ett brett sortiment av ramar i olika färger och tjocklekar. Alla ramar är handgjorda och görs på beställning av ett företag utanför Göteborg. När ram och bild jobbar tillsammans blir resultatet som allra bäst! Därför ger jag gärna förslag på ramar som passar just er favoritbild!