Mail: elin@elinstahre.se 070-252 30 37

Välkommen hit!


Du har fått detta utskick eftersom ni troligtvis har en otroligt söt blivande ettåring hemma!

Ni har säkert hört det här tidigare – Den första tiden springer förbi! Tyvärr kan jag inte lunga er genom att säga att det dröjer läääänge innan bebistiden är över, det går fortare än vad man kan tro och snart springer även bebisen.

Så passa på att ta med ert lilla barn till mig så hjälper jag er att få fina bilder att bevara till framtiden så att ni alltid kan minnas tillbaka till de där knubbiga små kinderna, de goa valkarna och det otroligt charmiga leendet ert barn har.

Hur går det till hos fotografen?


När ni bokar en tid hos mig erbjuder jag upp till en timme i studion. Under den tiden hinner vi fota många fina porträtt på ert barn, eventuella syskon och på hela familjen om ni vill.

Vi varierar bakgrunder och matchar med åldersanpassad rekvisita. Ni får gärna ta med olika ombyten och någon personlig leksak. Vi leker och busar med barnet för att få naturliga och avslappnade bilder. En del barn är lättcharmade, andra behöver lite mer tid innan det första skrattet kommer.

Som ettåring är det värt att fira sin födelsedag lite extra! Lägg till det otroligt populära SMASH THE CAKE till er fotografering för endast 175 kr! Dekoration och tårta i valfritt färgtema ingår i priset! Halva fotograferingen ägnar vi åt vanliga porträtt och dukar sedan fram till fest med egen tårta att gå loss på. Detta blir en kladdig och ett otroligt roligt inslag i er fotografering!!

 

Att gå till fotografen innebär inte att ni blir överröst med 100 tals digitala bilder som är redo att levereras när ni kliver ut från dörren. Tvärtom! Mycket tid läggs på att varje bild ska vara unik och genomtänkt med allt från styling till barnets uttryck. Från en fotosession brukar det bli mellan 20-30 bilder ni sedan kan välja ut era favoriter från. Det kan tyckas lite när din mobil säkert är fullproppad av tusentals bilder, men min filosofi är att ni inte har någon användning eller glädje av 30 bilder på samma filt med samma kläder och med samma uttryck – bara de bästa väljs ut! Det är sedan i datorn som magin sker, alla bilder genomgår en noggrann redigering där min touch på färger och uttryck läggs på. Det är även här alla rivmärken, snorkråkor, fläckar på kläder och dregel försvinner från den leveransklara bilden.

Efter fotograferingen bokar vi en ny tid där ni är välkomna tillbaka till studion för att få se resultatet under en personlig bildvisning. Under visningen går vi igenom era bilder, pratar om olika förslag vad ni kan göra med dem och ni köper de bilder och produkter ni verkligen vill ha och tycker om. Något köpkrav finns naturligtvis inte!

EGEN PRINTVERKSTAD


Nästan allt vi säljer tillverkas i studion förhand, allt för att kunna säkerställa högsta kvalité. Bilder printas på noga utvalda papper med arkivbeständigt bläck för att sedan lamineras med ett matt skyddande laminat. Laminatet gör bilden slittålig så att den tål att hänga framme, torkas av med en fuktig trasa och den får ett uv-skydd som gör att färger bevaras under minst en generation. Större bilder sätter vi på syrafri kartong så att spänsten bevaras och bilden håller sig slät och fin i ramen.

Vi tillhandahåller även ett brett sortiment av ramar som ni kan se och klämma på i studion.

VAD KOSTAR DET?


I fotopriset ingår en timme i studion med klassiska porträtt, styling och lån av rekvisita, hantering och förberedelse av era bilder och personlig bildvisning någon vecka senare.

JUST NU 50% RABATT  PÅ FOTOAVGIFTEN

Välj mellan

Standard session med klassiska 1 års porträtt – 475 kr

och

Utökad LYX session med SMASH THE CAKE!!  – 650 kr

(Dekoration och tårta i valfritt färgtema ingår i priset! Halva tiden tar vi vanliga porträtt och resterande tid med tårta)

Produkter och bilder ingår inte i fotokostnaden utan ni köper det ni vill ha i form av förstoringar, vackra tavlor, album och digitala paket efteråt! Önskar ni fullständig prislista med samtliga storlekar på förstoringar så hör av dig via mejl!

Prisexempel

Förstoring till hyllan – laminerat fotopapper – 18×24 cm – 390 kr

Förstoring till väggen  – laminerat och monterad på tjock kartong – 30×40 cm – 1200 kr

Collagetavla – från 1600 kr

Bildbox med förstoringar – från 300 kr per bild

Artblock – exklusiv tavla där bilden är monterad på träskiva – 30×30 cm  – 1500 kr

Digitalt paket med 5 st högupplösta bilder för egen framkallning – 3500 kr

Digitalt paket med 15 st högupplösta bilder för egen framkallning – 6000 kr

Fotobok med 10 uppslag – från 3500 kr

Förmånlig rabatt ges på digitala filer vid köp av produkter efter gällande rabattstege under bildvisningen.

Hela prislistan hittar du här —> PRISLISTA

BOKA EN FOTOGRAFERING


Ring 070-252 30 37 eller mejla för att boka er fotografering!  Jag finns på Östra Storgatan 120 i Jönköping.

Välkomna!

Please authorize with your Instagram account here