Mail: elin@elinstahre.se 070-252 30 37

BILDVISNING, FÖRSÄLJNING OCH SÄLJTEKNIK

SÄLJWORKSHOP FÖR FOTOGRAFER


“Ska du bara gå en kurs – GÅ DENNA!” – Maria Ekblad, Fotopodden

Den viktigaste kursen för dig som jobbar som fotograf eller som vill börja!

Under en heldag pratar vi bara sälj, sälj, sälj! Hur tar du betalt och vad kostar egentligen en bild? Hur mycket behöver du omsätta varje år för att kunna leva på ditt fotograferande och hur säljer du till kunden utan att egentligen sälja?

Vi går igenom hur du har bildvisningar (i studio eller över nätet), hur du bygger upp din prislista och hur du presenterar dina bilder och produkter på bästa sätt för bra försäljningssiffror. Vi går även igenom hur kunder tänker, vanliga misstag och hur du undviker dem samt samt hur du skapar merförsäljning till kunden.

Hur kunde jag omsätta nästan 400 000 kr på 3 månader i ny stad hösten 2020? Och hur har jag kunnat vara mammaledig och fortfarande hålla budgeten för att fortsätta omsätta 1 miljon om året? Jag visar öppet hur jag tänker kring sälj redan innan kunden kommer till studion, flera kundgallerier samt hur jag jobbar med mina kunder under visningen.

En fullspäckad dag för både dig som är ny i branschen och för dig som redan har bildvisningar men vill få nya infallsvinklar och nå bättre lönsamhet.

BOKA DIN PLATS REDAN NU!

Välj mellan

JÖNKÖPING 13 maj & 30 maj 9-17

Coronaanpassat med endast 4 platser per omgång!

7000 kr + moms

Använd kontaktformuläret för bokning och skriv önskat datum! BOKA HÄR


Workshop i nyföddfotografering


Kursen för dig som vill ta din fotografering av nyfödda till nästa nivå och komma ifrån 4-5 h långa fotosessioner med missnöjd bebis. I kursen går vi igenom mitt arbetsflöde och sätt att jobba med bebisen för att få ett fullt galleri på snabbt och smidigt sätt. Vi börjar dagen med att fota en full session med poseringsdocka och gör sedan om samma session med riktig bebis. Detta är inte kursen där du bara sitter i ett hörn och tittar på – här får du testa och öva själv!

nyfoddworkshop

Detta innehåller kursen

HELDAGSUTBILDNING 9-18 INKL LUNCH

– Hur du förbereder kunden inför sessionen
– Workflow och rekvisitaval för session under 2 h
– Ljussättning!
– Säkerhet och tekniker för att få bebisen att sova
– Fotografering av full session med poseringsdocka
– Full session med riktig bebis
– Genomgång av bilderna, redigering och förberedelse för bildvisning

SJÄLVKLART CORONAANPASSAT!

NÄSTA TILLFÄLLE JUNI 2021 (JÖNKÖPING)
8000 kr + moms