Mail: elin@elinstahre.se 070-252 30 37

Bokningsinformation – smash the cake

Välkommen till fotografering

Hur går det till?


1. Hur går fotograferingen till?
2. Hitta till studion
3. Efter fotograferingen
4. Leverans av bilder

Hur går fotograferingen till?


När ni anländer går vi först igenom eventuella önskemål kring era bilder, är det till exempel någon speciell bild ni drömmer om? Er bokning avser upp till en timme i studion. Under den första halvtimmen fotograferar vi klassiska porträtt på barnet och även på hela familjen om ni vill. Ni får gärna ta med några olika ombyten, välj helst kläder i neutral eller dov färg utan stora tryck och mönster.

Därefter dukas det fram för fest! En gräddtårta i förvald färg kommer finnas förberedd till ert barn. Tårtan innehåller endast sockerkaksbotten och ren grädde. Meddela gärna eventuella allergier i god tid inför ert besök. Barnet får på egen hand festa loss med sin tårta och det brukar bli härligt kladdigt. Denna del av fotograferingen ger både många skratt och härliga minnen!

Till småtjejer finns tyllkjolar och matchande hårband att låna om ni inte vill ha egen klänning. Till pojkar rekommenderar jag att ta med ett par finare byxor, förslagsvis ett par hängselbyxor. Vimplar och pompoms finns på plats i matchande färg, önskas annan rekvisita går det bra att komplettera på egen hand.

ATT TA MED TILL FOTOGRAFERINGEN
– Klädombyte
– Ett fint gosedjur ert barn tycker om
– Finkläder till tårtkalaset
– Handduk för att torka barnet efteråt
– Klämmis eller annat lättätet mellanmål för energipåfyllning

Välj färgtema


 

Vilket färgtema vill ni ha på bilderna? Tårtan matchas sedan mot bakgrunden efter ert önskemål. Förslagsvis rosa tårta till rosa bakgrund osv.

 

Meddela ert val SENAST en vecka innan er fotografering!

 

Ibland händer det att grädde skvätter och kladdiga händer river ner dekorationen så att den inte kan återanvändas. Jag behöver därför några dagar på mig att införskaffa nytt vid behov. Därför kan även vissa variation på utseendet jämfört med bilden förekomma.

smash-the-cake-elinstahre-jonkoping-barnfotograf-ettarsfotografering

HITTA TILL STUDION


Adressen är Östra storgatan 120 på Liljeholmen i Jönköping.

Dörren till studion hittar ni på kortsidan av huset. Kommer ni med bil finns det en ytan precis utanför dörren med reserverad parkering där ni står gratis. Väljer ni däremot att ställa er längs gatan är det kommunens taxa som gäller.

EFTER FOTOGRAFERINGEN


Ungefär 1-2 veckor efter er fotografering är ni välkomna tillbaka till studion för att få se era bilder.

Under visningen får ni se de bilder vi tog under fotograferingen på en stor projektorduk. Det brukar vanligtvis bli 20-40 bilder beroende på fotograferingstyp som ni kan välja bland. Ni köper endast de bilder ni vill ha och verkligen tycker om!

Jag ger gärna förslag på produkter och lösningar som ska kännas rätt för era önskemål och budget.

Prisexempel

Förstoring till hyllan inkl ram – 18×24 cm – 690 kr   (köp 4 och få 1 gratis!)

Förstoring till väggen  – laminerat och monterad på tjock kartong – 30×40 cm – 1300 kr 

Collagetavla – från 2200 kr

Artblock – exklusiv tavla där bilden är monterad på träskiva – 30×30 cm  – 1500 kr

Digitalt paket med 5 st högupplösta bilder för egen framkallning – 3500 kr

Digitalt paket med 15 högupplösta bilder för egen framkallning – 6000 kr

Fotoböcker – från 2800 kr

HELA PRISLISTAN HITTAR DU HÄR —>  PRISLISTA

LEVERANS


Innan era bilder kan levereras ska de genomgå en noggrann redigering. Blåmärken, snorkråkor, rivmärken, fläckar på kläder och bakgrund osv kommer att redigeras bort innan bilderna går till tryck eller levereras till er som digital fil.

I studion tillverkas alla tavlor för hand för att säkerställa hög kvalitet – från print till färdig inramning! Alla bilder lamineras med ett supermatt laminat innan de monteras på artblock eller i ram. Laminatet ger bilden en avtorkningsbar yta som både skyddar mot smuts och fingeravtryck. Det inbyggda UV-skyddet bevarar färgerna så att bilden är lika fin nu som när de går i arv till nästa generation.

Bilder som är 30×40 cm och större monteras på kartong för att ge extra stadga. Detta ger också valfriheten att skippa glas i ramen och ge tavlan en helt reflexfri yta.

Digitala bilder levereras på nerladdningslänk i högupplöst format och ger er valfriheten att själva printa bilder.

Färdiga produkter är redo att hämtas i studion cirka 2-4 veckor efter er beställning.

VÄLKOMNA!