Mail: elin@elinstahre.se 070-252 30 37

Bokningsinformation – barnfotografering

Välkommen till fotografering

HUR GÅR DET TILL?


1. Hur går fotograferingen till?
2. Hitta till studion
3. Efter fotograferingen
4. Leverans av bilder

Hur går det till under fotograferingen?


När ni anländer går vi först igenom eventuella önskemål kring era bilder, är det till exempel någon speciell bild ni drömmer om? Barnet får se sig omkring och vi lär känna varandra lite snabbt innan kameran plockas fram.

Er bokning avser upp till en timme i studion. Jag har mängder av åldersanpassad rekvisita i form av små stolar, pallar, lådor, korgar, filtar mm som vi använder oss av. Du som förälder kommer hela tiden att få vara när ditt barn för att skapa trygghet och vara en stöttande hand så att barnet inte faller av en pall eller tippar på filten om han/hon inte lärt sig sitta stadigt ännu, alt rymmer om det är en snabb liten rackare som lärt sig krypa/springa. Ni får gärna ta med några olika ombyten till barnet som vi kan byta mellan, välj gärna kläder i neutral eller dov färg utan stora tryck och mönster, enfärgat brukar bli fint och tar inte fokus från barnet.

Vi leker och skojar under hela fotograferingen, jag strävar alltid efter att ge ert barn en rolig upplevelse där naturliga skratt och leenden kommer fram.

 

ATT TA MED TILL FOTOGRAFERINGEN
– Klädombyte, max 3.
– Ett fint gosedjur ert barn tycker om
– Klämmis eller annat lättätet mellanmål för energipåfyllning vid behov

 

Hitta till studion


Adressen är Östra storgatan 120 på Liljeholmen i Jönköping.

Dörren finns på kortsidan av huset. Kommer ni med bil så finns det reserverad parkering precis utanför dörren där ni står gratis. Ställer ni er däremot längs gatan så är det kommunens taxa som gäller och som ni själva ansvarar för.

EFTER FOTOGRAFERINGEN


Ungefär 1-2 veckor efter er fotografering är ni välkomna tillbaka till studion för att få se era bilder.

Under visningen får ni se de bilder vi tog under fotograferingen på en stor projektorduk. Det brukar vanligtvis bli 20-40 bilder beroende på fotograferingstyp som ni kan välja bland. Ni köper endast de bilder ni vill ha och verkligen tycker om!

Jag ger gärna förslag på produkter och lösningar som ska kännas rätt för era önskemål och budget.

Prisexempel

Förstoring till hyllan inkl ram – 18×24 cm – 690 kr   (köp 4 och få 1 gratis!)

Förstoring till väggen  – laminerat och monterad på tjock kartong – 30×40 cm – 1300 kr

Collagetavla – från 2200 kr

Artblock – exklusiv tavla där bilden är monterad på träskiva – 30×30 cm  – 1500 kr

Digitalt paket med 5 st högupplösta bilder för egen framkallning – 3500 kr

Digitalt paket med 15 högupplösta bilder för egen framkallning – 6000 kr

Fotoböcker – från 2800 kr

HELA PRISLISTAN HITTAR DU HÄR —> PRISLISTA

LEVERANS


Innan era bilder kan levereras ska de genomgå en noggrann redigering. Blåmärken, snorkråkor, rivmärken, fläckar på kläder och bakgrund osv kommer att redigeras bort innan bilderna går till tryck eller levereras till er som digital fil.

I studion tillverkas alla tavlor för hand för att säkerställa hög kvalitet – från print till färdig inramning! Alla bilder lamineras med ett supermatt laminat innan de monteras på artblock eller i ram. Laminatet ger bilden en avtorkningsbar yta som både skyddar mot smuts och fingeravtryck. Det inbyggda UV-skyddet bevarar färgerna så att bilden är lika fin nu som när de går i arv till nästa generation.

Bilder som är 30×40 cm och större monteras på kartong för att ge extra stadga. Detta ger också valfriheten att skippa glas i ramen och ge tavlan en helt reflexfri yta.

Digitala bilder levereras på nerladdningslänk i högupplöst format och ger er valfriheten att själva printa bilder.

Färdiga produkter är redo att hämtas i studion cirka 2-4 veckor efter er beställning.

välkomna!