Mail: elin@elinstahre.se 070-252 30 37

Välkommen till bildvisning


Äntligen ska ni få se resultatet av er fotografering och välja ut era favoriter!

Hur går det till?


Under bildvisningen får ni se de bilder vi tog på storbildsduk med projektor. Vanligtvis blir det mellan 20-40 bilder från en vanlig fotografering. Vi börjar med ett bildspel för att titta på alla bilder och går sedan igenom dem för att välja ut era favoriter.

Jag ger gärna förslag på vad bilderna kan användas till och vilka format och mått som passar bilden samt era önskemål bäst. I studion finns en hel del visningsex framme som ni får klämma och känna på. Fler väntas komma in i slutet av september efter byte av leverantör.

Äkta hantverk


Alla tavlor tillverkas för hand i studion för att kunna garantera hög kvalitet. Bilden genomgår först en noggrann redigering i datorn, eventuella ojämnheter i huden avlägsnas, snorkråkor plockas bort och dregel fläcken på tröjan försvinner. Därefter printas bilden på noga utvalt papper av hög kvalitet. Bilden får sedan ett skyddande matt laminat över sig som bibehåller färger och ger en tålig yta som tål att dammas av med fuktig trasa. Innan bilden sätts i ram monteras den på syrafri kartong som ger ordentlig stadga. På så vis behöver ramen inte heller ha glas på framsidan.

De bilder ni köper hos mig ska hålla sig fina minst en generation! För visst vore det tråkigt om bilden är såpass blekt och färgförändrad redan om 10-20 år så att barnet inte går att känna igen?

PRISEXEMPEL


Förstoring till hyllan – laminerat fotopapper – 18×24 cm – 390 kr

Förstoring till väggen – laminerat och monterad på tjock kartong – 30×40 cm – 1200 kr

Collagetavla – från 1600 kr

Bildbox med förstoringar – från 300 kr per bild

Artblock – exklusiv tavla där bilden är monterad på träskiva – 30×30 cm – 1500 kr

Digitalt paket med 5 st högupplösta bilder för egen framkallning – 3500 kr

Digitalt paket med 15 högupplösta bilder för egen framkallning – 6000 kr

Fotobok med 10 uppslag – från 3500 kr

HELA PRISLISTAN HITTAR DU HÄR —> PRISLISTA

 

Under visningen har ni rabatt på alla digitala filer vid köp av förstoringar för minst 3000 kr.

Er beställning


När ni är nöjda med ert val så fyller vi i beställningsformuläret. Ni betalar 25% på plats med swish och får resten av beloppet på faktura med 14 dagars betalningstid.

Ungefär 2-3 veckor efter er beställning är tavlorna färdiga och kan hämtas i studion.

Hitta till studion


Adressen är Östra storgatan 120 på Liljeholmen i Jönköping.

Dörren finns på kortsidan av huset. Kommer ni med bil så finns det reserverad parkering precis utanför dörren där ni står gratis. Ställer ni er däremot längs gatan så är det kommunens taxa som gäller och som ni själva ansvarar för.

Please authorize with your Instagram account here