Mail: elin@elinstahre.se 070-252 30 37

Nyföddfotografering

Er nyfödda baby har anlänt och den första tiden tillsammans är fylld av känslor och kärlek till det lilla barnet. De bilder vi tar under er nyföddfotografering får er att återuppleva den första tiden tillsammans, den tid i livet då ditt barn faktiskt fick plats i dina händer! Att fånga den nyfödda bebisen på bild är något alldeles extra. Det perfekta lilla ansiktet, de små fingrarna och den lilla kroppen i dina armar blir värdefulla minnen för både ert barn och för hela familjen.

Under fotograferingen strävar vi efter att skapa vackra och tidlösa bilder på ert lilla barn. Studion är uppvärmd när ni anländer och vi fotar i en lugn och bekväm miljö för både er och bebisen. Fotograferingen beräknas ta 2-4 timmar och vi har gott om tid för matpauser och att ge allt din bebis önskar för att komma till ro.

Naturligtvis sker allt under största försiktighet med stort säkerhetstänk. På många av de bilder ni ser har föräldrars stöttande händer redigerats bort i efterhand under redigeringen. Nyföddfotografering är en speciell genre som kräver stor kunskap om säker posering och hantering av nyfödda bebisar. Jag har flera års erfarenhet inom nyföddfotografering och jag har gått flertalet kurser för välrenommerade nyföddfotografer från hela världen. Ert barn är det finaste ni har och är i säkra händer!

Den ideala tiden att fotografera nyfödda är under barnets andra levnadsvecka. Vid denna ålder sover bebisen väldigt mycket och är fortfarande kvar i fosterställning med armar och ben nära kroppen. Detta underlättar och gör det möjligt att placera barnet bekvämt och säkert i olika populära sovposer.

Boka er tid redan under graviditeten för att säkerställa att få en plats. Min kalender är ofta fullbokad 4 veckor i förväg och jag kan bara ta emot ett begränsat antal nyfödda bebisar varje vecka. När ni vet det datum barnet förväntas komma kan vi preliminärboka en tid. Du betalar bokningsavgift och är sedan garanterad en plats. Vi bokar ett preliminärt datum i kalendern men ändrar naturligtvis datumet om bebisen skulle titta ut tidigare eller dröjer längre än väntat.

Gå inte miste om dessa unika bilder som bara går att skapa under de allra första dagarna i livet!

GALLERI