Mail: elin@elinstahre.se 070-252 30 37

Gravidfotografering

OM DIN GRAVIDFOTOGRAFERING

Där inne i magen ligger din bebis, så liten och fortfarande inte redo för världen utanför. Men redan nu har ni skapat ett nära och livslångt band till varandra. Barnet finner trygghet i dina hjärtslag och lyssnar när du pratar. Visste du att barnet hör dig redan i vecka 15?

För många känns väntan oändlig, veckorna går oerhört sakta. Men när bebisen väl har kommit glömmer du snabbt bort hur stor och fin mage du hade. Under en gravidfotografering fångar vi kärleken till det ofödda barnet där du och magen är i fokus. Naturligtvis är även din partner och eventuella syskon till barnet välkomna.

I min studio finns all utrustning vi behöver för att skapa fantastiska bilder som får dig att minnas tillbaka till varje spark och den där tiden full av längtan till ditt barn. Jag har ett 10 tal klänningar i olika storlek som är exklusivt sydda enbart för gravidfotograferingar där magen ska få plats och framhävas på bästa sätt. Om vädret tillåter kan vi ses på en fin plats utomhus istället för att även fånga årstiden på bild.

Mellan vecka 30-35 är en bra tid att boka din gravidfotografering till. Då är magen rund och fin och du mår förhoppningsvis bra och är fortfarande pigg och rörlig. Hör av dig i god tid för att reservera din plats!

GALLERI